Ostatni mecz

3. Jeziorak Iława 29 64
4. GKS Wikielec 29 62
5. Mrągowia Mrągowo 29 52

Po krótkiej przerwie wracamy do prezentacji firm w ramach cyklu "Poznaj sponsora".

P.H.U. Auto-Części Dariusz Woźnicki to dynamicznie rozwijająca się firma, która powstała w 2002 roku. Zajmuje się sprzedażą i doradztwem w doborze części do samochodów osobowych i dostawczych.

W ich sklepach znajdą Państwo szeroką gamę części. Wykwalifikowany personel zawsze służy radą i doświadczeniem technicznym, aby sprostać wymaganiom i zadowolić każdego z klientów.

W 2008 roku firma otworzyła warsztat. Specjalizacja to szybka i profesjonalna obsługa pojazdów wszystkich marek w zakresie bieżących i eksploatacyjnych napraw. Pracownicy firmy to wykwalifikowana kadra posiadająca wiedzę i umiejętności napraw mechanicznych, elektromechanicznych i elektronicznych wszelkich modeli aut.

Warsztat wyposażony jest w najnowocześniejszy sprzęt do napraw i diagnostyki. Dla klientów przygotowano wydzielony kącik, gdzie w spokoju można wypić kawę, obejrzeć film lub przeczytać prasę. Zapraszamy również do naszego sklepu z częściami i akcesoriami samochodowymi.

Dziękujemy za okazane wsparcie!

#GramyDoJednejBramki

woznicki artykul