Niedziela 19 sierpnia, to termin rozegranego wyjazdowego spotkania z Tęczą Biskupiec. Mecz zakończył się wynikiem 3:0 dla drużyny gospodarzy

Niedzielny wyjazd do Biskupca nie zapisze się w pamięci naszych piłkarzy jako udany. Po regulaminowym czasie gry tablica wyników wskazywała wynik 3:0 dla gospodarzy. Do przerwy było 2:0

Tęcza Biskupiec 3:0 Unia Susz

BRAMKI:

12' Rafał Dzierbicki

28' Piotr Andruszkiewicz

73' Bartłomiej Bogdaniuk

ŻÓŁTE KARTKI:

63' Kamil Kozłowski

74' Sebastian Szypulski

SKŁADY:

Tęcza Biskupiec: Michał Przyborowski, Adrian Chabera, Sebastian Szypulski, Bartłomiej Bogdaniuk (86' Wiktor Misior), Rafał Dzierbicki (65' Mateusz Różowicz), Przemysław Rybkiewicz (81' Konrad Rosiński), Grzegorz Kulpaka, Piotr Andruszkiewicz (69' Szymon Chrzanowski), Kamil Chyczewski (K) (77' Sławomir Rybkiewicz), Maciej Waląg, Adam Łoszkowski (83' Kamil Orzoł), rezerwa: Piotr Dzikowski

Unia Susz: Karol Chodowiec, Robert Krause (K), Jakub Urbański, Mateusz Włodarczyk (70' Jonasz Lewandowski), Kamil Brzeziński, Piotr Szagała, Kamil Kozłowski, Marcin Sawicki, Piotr Chmielewski, Radosław Mazurowski (46' Maciej Pietruszewski), Paweł Bieńkowski (80' Michał Kacziński)

SĘDZIOWIE:

Sędzia główny: Mateusz Korneluk